Min bok som kurslitteratur

Publicerad av

Ja, jag erkänner: jag googlar då och då för att få reda på vad folk tycker om boken Tecken – ett verktyg för ökad kommunikation och i den senaste sökningen upptäckte jag att boken används som kurslitteratur på förskollärarutbildningen vid Luleå tekniska universitet, i delkursen Språk, kommunikation och lärande.

Det är viktigt att blivande förskollärare får kunskaper om kommunikativt förhållningssätt och kommunikativ tillgänglighet och om min lilla bok kan bidra till det, är jag jätteglad (och stolt)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s