Ny recension

Publicerad av

hands-565603_960_720

Häromsistens skickade Natur & Kultur ett recensionsex till bloggen Tecken som stöd. Bakom bloggen står förskolläraren Emma Mossfeldt som delar med sig av kunskap och material om TAKK och så här skriver hon:

”Vill tipsa er om denna bok, den tar upp mycket matnyttigt kring tecken. Den är lättläst och inspirerande och passar både för nybörjare eller för veteraner. Gillar att den tar upp reflektionsfrågor efter varje kapitel som man kan diskutera i sitt arbetslag för att hålla arbetet levande. Den ger även bra tips på hur man får igång ett arbete på en förskola/skola/ hemmet eller hur man kan avancera det ännu mer.
Boken får fem händer av fem möjliga!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s