TAKK i Polyglutt!

Publicerad av

ILT Inläsningstjänst är ett utbildningsföretag som bland annat har tagit fram appen Polyglutt, en digital bilderbokstjänst med en mängd böcker inlästa på svenska och många andra språk. Dessutom finns en utförlig lärarhandledning där man som pedagog kan få en mängd tips av hur man kan använda Polyglutt och högläsning generellt som språkstimulerande aktivitet. Nu kommer det även att finnas TAKK och svenskt teckenspråk i Polyglutt, mycket positivt!

Jag har inga kopplingar till Inläsningstjänst och får inte betalt av dem för att göra reklam, men jag tycker det är värt ett HURRA för att man inkluderar TAKK och teckenspråk, framför allt för att det ger ännu fler barn möjlighet till språkutveckling och delaktighet, men också för att materialet innebär en bra möjlighet för pedagoger att lära sig mer tecken.

Pressmeddelande om TAKK och teckenspråk i Polyglutt. 

jump-2731641_1920

(Bild: pixabay.com CC0 Creative Commons)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s