Ta TAKK till nästa nivå!

Publicerad av

takkavancerad

Den här veckan hade jag nöjet att föreläsa för logopeder, specialpedagoger och förskollärare inom språkförskoleverksamhet i Stockholms län. Språkförskolorna tar emot barn med omfattande utvecklingsrelaterad språkstörning, det vill säga stora svårigheter både med att förstå och att uttrycka sig. Språkförskolorna arbetar med språk och kommunikation i fokus, vilket bland annat innebär att TAKK är ett integrerat kommunikationssätt i verksamheten. Men även om språkförskolornas personal ofta har hög TAKK-kompetens, finns det alltid potential att nå ännu längre och det var ämnet för min föreläsning och efterföljande diskussioner.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s