Blogg- och Instagramtips!

Publicerad av

Förskolepedagogen Nea Elyoussoufi har en inspirerande blogg och ett Instagramkonto med massa bra tips och material för förskolepersonal. På Instagram har hon utsett Tecken – ett verktyg för ökad kommunikation till månadens bok, tack för det Nea!

Så här skriver Nea Elyoussoufi om boken:

”Författaren delar med sig av inspirerande och konkreta förslag på hur vi pedagoger kan arbeta med tecken på förskola. (…) Boken ger många tankar och lyfter upp många frågor som man kan reflektera kring tillsammans med sin kollega/arbetslag. Ska bli väldigt spännande att använda sig av alla värdefulla användbara redskap författaren delar med sig av då vi denna termin ska arbeta med tecken på min förskola.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s