Förskolesummit 2022

Publicerad av

Stockholms stad arrangerar tillsammans med Stockholms universitet Sveriges största icke-kommersiella arrangemang för kompetensutveckling i förskolan. Förskolesummit riktar sig till alla professioner som är verksamma inom förskolan. Årets fokusområden är undervisning i förskolan med ett språkutvecklande arbetssätt i fokus samt ledarskapets villkor.

Foto av Pixabay pu00e5 Pexels.com

Digitalt evenemang

I år sker evenemanget helt digitalt i form av dels en maxad dag med presentationer och paneldebatt den 15 juni, dels ett antal fördjupningstillfällen som verksamheterna kan ta del av under hösten 2022. Fördjupningstillfällena har ett spännande upplägg där man kommer att få ta del av exempel och utvecklingsarbete från några förskolor i Stockholms stad, bland annat från språkförskolan Bamse. Som gammal språkförskolelogoped värmer det förstås lite extra att språkförskolornas strukturerade språkundervisning uppmärksammas i detta sammanhang!

Namnkunniga forskare (och så jag!)

I år har jag fått den stora äran att vara en av de medverkande i Förskolesummit, tillsammans med namnkunniga forskare som Jim Cummins, Polly Björk-Willén, Henrik Andershed och Bim Riddersporre. Allt sker under ledning av Fredrik Lindström och Susanne Kjällander.

I vanliga fall är Förskolesummit en angelägenhet för förskolepersonal i Stockholms stad men i och med den digitala satsningen finns det möjlighet även för intresserade från andra delar av landet att delta!

Förskolesummit 2022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s