Podd- och länktips

Publicerad av

Jag antar att många, precis som jag, tillbringar rätt mycket tid hemma i dessa tider. Själv har jag turen att kunna göra nästan allt jobb hemifrån via datorn och olika digitala lösningar. Emellanåt kanske man kan behöva lite förslag på vettiga saker att göra, så jag tänkte tipsa om lite lyssningsvärda poddar och annat smått och gott!

I senaste avsnittet av BVC-podden samtalar Malin Bergström med gästen Anna Hällgren som är handläggare på Kulturrådets Bokstart och läsinspiratör. Anna ger boktips och pratar om hur man kan läsa för små barn.

Logopedipodden av Maja Jägervall/Bonjour kommunikation. Hittills har Maja producerat tre högintressanta avsnitt där du bland annat får höra mer om stamning och hur det är att vara egen företagare som logoped.

Min logoped- och doktorandkollega Ida Rosqvist har tagit initiativ till att sammanställa en massa bra tips på språkstimulerande aktiviteter som är enkla att utföra hemma tillsammans med sina barn.

logopeden.se finns en massa länkar och material med tillgänglig information om corona/covid-19, exempelvis bildkartor att skriva ut och en film med TAKK där Maria Krafft Helgesson/Kommunikation & Tillgänglighet berättar om corona.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s